חוטפים שוק • מתכוני עוף מעולים
מירי זורגר No Comments on חוטפים שוק • מתכוני עוף מעוליםאדם חכם אמר לי פעם שעוף אפשר רק להרוס • את העוף הזה תעשו פעם אחרי פעם עד שיימאס או שלא • בתאבון
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- דובר צה"ל: תבוטל הילולת הרשב"י במירון בל"ג בעומר
- בצל האנטישמיות הגואה: הפרס היוקרתי הוענק לנשיא ועידת רבני אירופה
- חשיפה: הגורם המפתיע שניסה לתווך בחוק הגיוס
- דיון סוער: איך מסבירים לאם שכולה למה אנחנו לא משרתים בצבא?
- יש השוואה בין השואה לטבח בעוטף? כך ענה ניצול השואה
תגיות
שוקיים עוף בפירורים
מצרכים
12 שוקיים חלוטים ונקיים
לציפוי
2 ביצים
2 כפות רוטב פסטו פטרוזליה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
1 כוס קמח
2 כוסות פירורי לחם
אופן ההכנה:
מכינים את מסת הביצים
טורפים את המצרכים למסה אחידה
הרכבת המנה
מעל גבי נייר אפיה מנפים את הקמח
את הפירורים שמים בנייר אחר
טובלים את השוקיים בקמח לאחר מכן בביצה ואז בפירורים ומניחים על נייר אפיה נוסף
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק
ומטגנים את השוקיים עד להשחמה
לאחר מכן מכינים את השוקיים לאפיה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ואופים 20 ד' נוספות
שוקיים עטופות בפסטרמה – על האש
מצרכים
12 שוקיים חלוטים 30 ד' במים רותחים עם מלח
לעטיפה
6 פרוסות פסטרמה שווארמה חתוך לחצי
למרינדה
2 שיני שום כתושות
2 כפות פתיתי פפריקה
1 כף פפריקה מעושנת
3 כפות רוטב סויה
1/3 כוס שמן
אופן ההכנה
מערבבים את מצרכי המרינדה ומוסיפים את השוקיים ומערבבים
משהים שעה
עוטפים כל שוק בחלק הבשרני עם חצי פרוסת פסטרמה וסוגרים עם קיסם
צולים כ 15 שעה או עד להשחמה
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.